кадър Нова телевизияРедактор: България вече е в ролята на жертва по

...
кадър Нова телевизияРедактор: България вече е в ролята на жертва по
Коментари Харесай

Харизанов: Предпочитам да се разхождав спокойно в София и да не сме в Шенген, отколкото да е като в Париж

кадър Нова телевизия

Редактор: 

България към този момент е в ролята на жертва във връзка с Шенген, тъй като от дълго време сме изпълнили всички условия за приемането ни, това сподели в предаването „ Пресечна точка ” по Нова телевизия политическият анализатор Георги Харизанов. Той акцентира, че оставането ни отвън Шенгенското пространство е чисто политически въпрос.

„ Не знам дали холандците знаят за какво са срещу ”, разяснява Харизанов и сподели, че в случай че се съди по центъра на тамошните градове, не е ясно по какъв начин те извършват условията за Шенген, а ние не. Според него същото може да се каже и за френската столица Париж, където има доста по-голяма заплаха от престъпност и зони, в които не трябва да се върви, в сравнение с в София.

„ Предпочитам да се разхождам умерено в София и да не сме в Шенген, вместо да сме признати и да е като там ”, разяснява Харизанов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР